Methe Bengtsson - logo

Behandlinger hos Methe Bengtsson

2860 Søborg

Ansigtszoneterapi

Ansigtszoneterapi er en skånsom behandling, der stimulerer kroppens helingsproces via ansigtets zoner og punkter. Arbejdet med specifikke områder kan frigøre spændinger, forbedre blodcirkulationen og styrke indre organer. Denne holistiske tilgang skaber balance på fysisk, mental og følelsesmæssig niveau.

Det kan bl.a. hjælpe med

Ansigtszoneterapi - behandlinger hos Methe Bengtsson

Healing

Healing fremmer helbredelse og velvære på alle planer – fysisk, mentalt og følelsesmæssigt. Med metoder som håndspålæggelse, visualisering og intention genopretter en healer balance og harmoni i krop, sind og sjæl. Healing lindrer smerter, reducerer stress og angst samt styrker forbindelsen til indre visdom og livskraft.

Healing - behandlinger hos Methe Bengtsson

Japansk lifting

Japansk lifting er en skønhedsbehandling, der kombinerer akupressur, lymfedrænage og ansigtsmassage for at forbedre hudens udseende og sundhed. Ved at stimulere musklerne, øge blodcirkulationen og reducere hævelser og spændinger kan behandlingen give en mere ungdommelig teint.

Det kan bl.a. hjælpe med

Ansigtszoneterapi - behandlinger hos Methe Bengtsson

Clairvoyance

Clairvoyance er evnen til at mærke, hvordan andre mennesker har det. Du kan  bl.a. bruge clairvoyance til at opnå afklaring & indre ro. Se dine muligheder, kompetencer & styrker. Eller få hjælp til at nå dine mål.

Jeg tilbyder følgende:

Clairvoyance hos Methe Bengtsson

Tibetansk nakkemassage

Tibetansk nakkemassage er en dybdegående behandlingsmetode, der kombinerer blide strygninger, med trykpunktsmassage. Det løsner spændinger og øge blodcirkulationen i nakke- og skulderområdet. Denne form for massage fokuserer på at genoprette balance i kroppen og fremme afslapning og velvære.

Tibetansk nakkemassage - behandlinger hos Methe Bengtsson

Er din krop og dit sind i ubalance?

Tag det første skridt mod en større forståelse af dig selv