Methe Bengtsson - logo

Mød Methe

Jeg elsker at møde nye mennesker med en nye fortællinger

Jeg synes, det er svært at skulle fortælle om mig selv, mest fordi jeg hele mit liv har haft fokus på, hvordan andre har tænkt og følt.

Min opvækst var præget af, at jeg blev drillet som barn i skolen, fordi jeg havde briller og fregner. I dag ville vi nok kalde det mobning.

Derfor udviklede jeg en stærk evne til at mærke hvordan andre har det i en meget tidlig alder. Jeg mærker, hvordan andre mennesker føler sig indeni, og hvorfor de har det sådan.

Jeg har videreudviklet denne evne gennem mange års læring i form af meditation, forskellige uddannelser og udveksling med spirituelle mennesker.

Det har skabt en naturlig nysgerrighed på at forstå, hvordan det du oplever, tænker og føler har indflydelse på, hvordan du har det fysisk og psykisk i dit liv.

Nysgerrigheden bruger jeg, når jeg sidder med dig, og skal finde ind til det, som vil skabe en forandring for dig i dit liv.

Jeg elsker at møde et nyt menneske med en ny fortælling, nye oplevelser og følelser, for at hjælpe med at skabe nye tanker og nye handlinger.

 

Methe Bengtsson signatur

Min tilgang er helt særlig udviklet ud fra mine erfaringer, evner og viden.

Når du kommer i min klinik, vil du opleve, at jeg lægger vægt på samtale, hjemmeopgaver og behandling

Du bliver mødt med min jordnære, robuste og rummelige energi, hvor jeg nysgerrigt og ærligt arbejder og skaber resultater, som du både kan mærke i din krop og sjæl.

Samtalen

Samtalen bruger jeg til at få et indblik i dit liv, og hvordan du oplever dine udfordringer. 

Hjemmeopgaverne

Hjemmeopgaverne får du, fordi det er med til at ændre din måde at leve og opleve dit liv på.

Behandlingen

Behandlingen er energi arbejde, som giver din krop og dit sind mulighed for på et dybere plan at integrere ændringerne i dit liv. Jeg sammensætter et behandlingsprogram til dig ud fra vores samtaler. Jeg bruger forskellige former for energibehandling i min klinik, bl.a. ansigtszoneterapi, japansk lifting og healing.

Mit fokus

Nærvær

Når vi arbejder sammen handler det om at skabe et rum, hvor du føler dig set, hørt og forstået. Telefonerne er slukkede, og der er afsat god tid til dig. Vi deler et fælles rum præget af nærvær og tillid.

Tålmodighed

Forandring kræver tålmodighed. Det handler om at give dig selv den nødvendige tid til at skabe balance i dit liv. Jeg lytter tålmodigt og nysgerrigt til din livshistorie og støtter dig helhjertet gennem din proces.

Forståelse

For at skabe forandring er forståelse afgørende. Du vil opnå en dybere indsigt i, hvordan krop og sind hænger sammen med de udfordringer, du oplever. Gennem min unikke måde at blande mine evner og vores samtaler om dig og dit liv, vil du få en anden forståelse af dig selv og dit liv.

Se, hvad mine klienter siger

Tak for en fantastisk aften i går til klarsyn. Vi fik så mange gaver med hjem. Tak for dig. Det er så fortjent, din måde at formidle budskaber er så opløftende fordi, du er så dejlig pjattet og skøn og bruger så megen humor.
Susanne Andersen
Healing, var den helt rigtige behandlingsform for mig. Jeg var helt lukket til og behandlingerne hjalp med åbne op for mine energier, så jeg kom mere i balance og dermed bedre selv kunne finde ro og svar på mine problemer. Methe´s ro og rigtige spørgsmål var en stor bonus for mig.
Lisette Brolev
Lønkonsulent
1. Jeg var ked af det, nedtrykt, døjede med dårlig selvtillid. Stolede ikke nok på mig selv i flere situationer og kæmpede med en familierelation.2. Det var rigtig rart. Jeg følte mig altid tryg og godt tilpas. Der var altid en beroligende og afslappende stemning. Jeg går altid derfra med en dejlig følelse i kroppen.
Michelle
Lægesekretærelev

Skal vi arbejde sammen om dine udfordringer?

Jeg arbejder helt unikt med mine forskellige værktøjer. Jeg bruger mine clairvoyante evner til at forstå, hvorfra dine udfordringer kommer. Derefter bruger jeg mine healende evner i Ansigtszoneterapien til at hjælpe dig med at finde en ny og sundere balance i din krop og dit sind.

Ses vi på de sociale medier?

Behandlinger hos Methe Bengtsson

Er din krop og dit sind i ubalance?

Tag det første skridt mod en større forståelse af dig selv