Methe Bengtsson - logo

Handelsbetingelser hos Focus4you

Generelle oplysninger

Focus4You
Alsikemarken 83, kælderen
2860 Søborg

CVR nr.: 30751574
Telefon: 51241365
Email: mail@methe.dk

Priser

Hos Focus4you er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre på priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer.

Betaling

Focus4you modtager betaling med Mobilpay , bankoverførsel og kontanter. Betalingen vil først blive overført fra din konto, når behandlingen er modtaget. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl.

Levering

Hos Focus4you modtager du behandlingen, den dato og tid du har bestilt.

Afbud, udeblivelse & forsindelse

Hvis du har brug for at afbestille din tid, skal du give mig besked senest 24 timer inden din behandling/session. Hermed har jeg mulighed for, at kunne give tiden til en anden.

Du skal melde afbud på tlf. 51241365, det er bedst mellem 9–10. Hvis jeg ikke kan besvare dit opkald, er du velkommen til at indtale en besked i stedet for.

Afbud via SMS accepteres ikke. Afbud via de sociale medier eller mail accepteres ikke.

Hvis du melder afbud senere end  24 timer før din behandling/session, skal du betale fuld pris for din behandling/session. Det samme gælder også, hvis du udebliver fra behandling/sessionen.

Ved akut opstået sygdom eller mistanke om covid-19, skal du ringe til mig på telefon 51241365. Hvis jeg er optaget af klienter, er du velkommen til at indtale en besked.

Bliver du forsinket til en behandling, skal du kontakte mig på 51241365, så jeg ved, at du er på vej. Hvis du kommer og er forsinket, kan jeg ikke give dig mere tid end det bookede tidsrum. Prisen er den samme som en hel behandling/session.

Tilbagebetaling

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt returneret.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om, hvorfor du søger min hjælp

Jeg  behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne give dig den behandling som du har brug for.