Selve metoden stammer fra en gammel, traditionel Japansk behandlingsmetode, brugt fra omkring begyndelsen af det 5. århundrede e.Kr. i Østen.  Japansk Lifting er en behandlingsform, som er blevet brugt i århundrede i østen til at opretholde et smukt ansigt og en sund krop.

Selve Japansk Lifting behandlingen kombinerer Ansigt Zoneterapien, akupressur, lymfedrænage og dyb ansigt massage.  Jeg arbejder med alle din organer og muskler i hele kroppen, ved at bruge nogle helt specifikke teknikker i ansigtet. Jeg bruger krystaller til at fokusere på de områder i dit ansigt, som trænger til lidt ekstra opmærksomhed.

Hvorfor skal du få en behandling?

Alle de oplevelser vi har i vores liv, afspejles i vores ansigt. Sorg og frustrationer skaber rynker, misfarvninger og dybe fure i ansigtet. For meget fed mad og sukker får vores hud til, at se mat og kedelig ud, det giver ofte også uren hud. Rygning giver din hud en grålig farve og muskelslaphed. For lidt søvn giver poser og sorte rander under øjnene. 

Japanske Lifting er en behandlingsform til dig, som ønsker at få gløden tilbage i dit ansigt. Samtidig oplever du større ro i dit sind og velvære i din krop.

Med Japansk Lifting vil du blandt andet opnå færre rynker, linjer og hævelser i ansigtet, ligesom at behandlingen også vil reducere misfarvninger og poser under øjnene. Endelig sætter Japansk Lifting gang i blodomløbet og stimulerer kredsløbet i ansigtets muskler og nerver. Jeg oplever at klienterne føler sig dejlig rolige og afslappet efter en behandling.

Behandlingen føles, som en behagelig ansigtsmassage, jeg udfører den med økologiske olier, cremer og ansigtsmasker tilpasset den enkelte klients behov. 

Behandlingen varer ca. 45 minutter og med efterfølgende hvile i 5–10 minutter.

For at du får det optimale ud af din behandling, skal du forberede dig til behandlingen sådan her:

  • Du skal tage øreringe og kontaktlinser af, fordi jeg arbejder omkring ørene og øjnene.
  • Du skal tage en t‑shirt med v‑udskæring på, fordi jeg arbejder ved dit kraveben for at hjælpe lymfedrænagen.
  • Du skal komme uden make-up, fordi jeg skal kunne arbejde i dit ansigt, uden at tage hensyn til din make-up.
  • Du får et en gangs hårbånd på, for at jeg kan arbejde i dit ansigt uden at dit hår er i vejen.
  • Du skal sørge for, at du ikke skal noget lige bagefter en behandling, fordi du godt kan blive lidt træt efterfølgende.

Behandlingen skal gentages for at få et godt resultat. Jeg anbefaler, at du får 10–12 behandlinger. De første 6 behandlinger inden for 3 uger, for at få den fulde effekt. Derefter 1 gang om ugen. Du vil allerede efter 2–3 behandlinger kunne se en forandring i dit ansigt og mærke en forskel i din krop.